Team

Biorganic Factory organiseert al vele jaren een duurzame traiteurdienst voor evenementen. Ze begeleiden u bij de uitwerking van hoogwaardige bedrijfs- of privé-evenementen.

Van de briefing tot de uitwerking: ons team speelt in op al uw wensen en garandeert de beste prestaties, tegen de juiste prijs, zonder verspilling, perfect afgestemd op de ecologische uitdagingen. De culinaire bereidingen met 100 % biologische producten respecteren de levenscyclus van de seizoenen en de korte circuits. Het keukenteam streeft ernaar om pure producten en hun smaken te (her-)ontdekken: zo steken ze enkele grote klassiekers in een nieuw jasje, maar zorgen ze ook voor enkele smakelijke verrassingen. Precisie en oog voor detail in combinatie met uw milieu- en culinaire principes maken van uw evenement een uitzonderlijk moment dat uw medewerkers en klanten niet gauw zullen vergeten.

Het is onze doelstelling om uw verzoeken uit te voeren en u een kwaliteitsservice te bieden. Daarom werkt het team van Biorganic Factory samen om van uw evenement een tongstrelend succes te maken.

Philippe Raztel

Philippe Raztel

Founder & Chef

philippe@biorganicfactory.be

Isabelle Raztel

Isabelle Raztel

Founder
Didier Van Rooy

Didier Van Rooy

Founder & Logistics Manager

didier@biorganicfactory.be

Aïko Vanholder

Aïko Vanholder

Event Manager

aiko@biorganicfactory.be

Eva Van Eeckhout

Eva Van Eeckhout

Junior Event Manager

eva@biorganicfactory.be

Sara Dias

Sara Dias

Junior Event Manager

sara@biorganicfactory.be